Våra tjänster

Blommor för alla tillfällen. Se exempel på olika arrangemang med prisexempel

Bröllopsblomster

Vissa speciella tillfällen i livet är värda att lägga lite extra tanke & kärlek vid. Som den stundande kärleksfesten ni har framför er! Bröllop är ju alldeles underbart men det kan lätt bli mycket på en gång med planering och ekonomin kan snabbt springa iväg. Det måste den dock inte. Just bröllopsblommornas pris varierar kraftigt - allt beror på era val av blommor, utformning och hur tidskrävande det är.

Ett hett tips om ni vill hålla nere kostnaden är att tänka blomster i säsong. Eller att ni bestämmer er för en känsla, färgsättning och stil så löser vi resten. Vi träffar dig gärna för en konsultation för att diskutera just dina önskemål inför den kommande kärleksfesten. En konsultation kostar 500 kr men det dras sedan av vid den slutgiltiga betalningen.

Blommor till begravning

Vi skapar alla sorters sorgbinderier till begravning.

Kontakta oss

Blomsterbud

Vi kör blomsterbud i närområdet. Leveranskostnad från 99 kr. Du kan beställa hos oss direkt genom att ringa eller skriva, men är det brådskande rekommenderar vi att ringa. Vill du hellre beställa via nätet är vi medlemmar i Florister i Sverige.

För att beställa buketter använder du dig av kontaktformuläret (länk nedan). Vill du beställa en bukett med ett max-pris anger du önskad summa. Glöm inte att fylla i alla kontaktuppgifter både till dig & mottagaren. 

Kontakta oss Skicka nu via Florister i Sverige

Prenumeration

Bor du i Frillesås eller Åsa med omnejd kan du unna dig, eller varför inte någon du känner, en blomsterprenumeration från oss. Hur lyxigt att få hem dina fredagsblommor fint inslagna, bundna med omsorg & säsongens vackraste blomster?​

Leverans fredagar - varje vecka, varannan vecka eller var fjärde vecka. Från 300 kr inkl. leverans.

För att starta en prenumeration uppger du dina kontaktuppgifter i formuläret så återkommer vi.

Starta prenumeration

Hyr blomster för en dag

Ibland vill man ha lite extra fint hemma bara för några timmar, kanske ska du sälja ditt hus & ha fotografering eller visning. Då har du möjligheten att hyra växter av oss! Hållbart både för miljön & plånboken.

Vi erbjuder olika skalor av den här tjänsten:

S: Landet lagom dekorerat - Från 1 500 kr
M: Lite mer än lagom dekorerat - Från 2 500 kr
L: Pampigt dekorerat - Från 4 500 kr
XL: Totalpampigt dekorerat, när du riktigt vill få folk att häpna! Här håller vi inte tillbaka på något. Allt ska pimpas! - Från 7 500 kr

Bilderna intill är från ett uppdrag "landet lagom". Altanerna var tidigare helt cleana och vi lastade bilen full med blommor som absolut livade upp inför fotografering innan försäljning av hus.

Kontakta oss för mer information om den här tjänsten och vad vi skulle kunna erbjuda just dig.

Kontakta oss